668 coronasmittede på fransk hangarskib

  0
  REKLAMA

  Flåden mangler stadig at modtage resultatet af 530 af de gennemførte tests.

  Ud søfolkene på de tre krigsskibe er også besætningerne på de fly der er stationeret om bord på hangarskibet testet for corona. Flyene befinder sig dog ikke længere om bord, men er returneret til deres baser i land. Her er alle der har været om bord på hangarskibet anbragt i karantæne.

  Den danske fregat Niels Juel har været med til at beskytte det franske hangarskib Charles de Gaulles, og har i den forbindelse arbejdet tæt sammen med de franske besætningsmedlemmer. Det vides dog ikke i hvilket omfang der har været tale om fysisk kontakt.

  Der foreligger ingen oplysninger fra den danske flåde om evt. smittede om bord på det danske krigsskib.

  Det var oprindelig meningen at Charles de Gaulle med følgeskibe skulle have besøgt Aarhus i sidste måned, men dette besøg blev aflyst på grund af faren for coronasmitte. I stedet ankrede gruppen op ud for Frederikshavn.

  Redaktionen

  (Visited 8 times, 1 visits today)