DFDS julefrokost for hjemløse

  0
  REKLAMA

  ”For hovedparten af danskerne er december en måned hvor traditioner, familie og samvær er i højsædet. Men for byens hjemløse, er julen en tid hvor ensomheden fylder. Det er de færreste af dem, der bor på vores herberger, som har kontakt til familien, og deres omgangskreds er ofte lille, så når vi andre rykker tættere sammen med venner og familie i julen, kan oplevelsen af at stå uden for samfundet og fællesskabet virkelig mærkes. Den tilbagevendende julefrokost på Oslobåden er et lyspunkt og noget, alle glæder sig til. Den viser, at der er folk, der kerer sig om dem, der lever på kanten af samfundet”, siger Lise Larsen, Daglig leder hos WeShelter.

  Menuen er præcis den samme, som de sejlende gæster får serveret. Det er den traditionelle danske julefrokost med kolde og lune retter, der tæller klassikere som sild, lun leverpostej, frikadeller, sylte osv.

  ”Vi er meget stolte af, at vores julefrokost sammen med WeShelter kan fejre 10-års jubilæum. Arrangementet begyndte som en ide om at benytte Oslobåden til at gøre en forskel, når den alligevel ’bare’ var i venteposition mellem to afgange”, siger Sofie Hebeltoft, Head of CSR hos DFDS.

  Dagen byder også på julegaver fra leverandører, korsang og julemusik. Derudover overrækker DFDS en pengedonation til WeShelter, der bl.a. stammer fra en indsamling blandt medarbejdere og fra terminalen.

  Kilde: DFDS

  (Visited 11 times, 1 visits today)