DFDS indgår ny space charter-aftale

  0
  REKLAMA

  “Vi er glade for at præsentere vores nye space charter-aftaler. De giver mere fleksibilitet, så vi kan reducere den miljømæssige påvirkning og stadig tilbyde i alt ti ugentlige afgange i hver retning på vores to ruter mellem Sverige og Belgien”, siger Peder Gellert Pedersen, Executive Vice President, DFDS Group, og Head of Ferry Division.

  Når aftalerne er fuldt implementerede, forventes DFDS og CLdN hver at have én fragtfærge indsat på de respektive ruter mellem Gøteborg og Zeebrugge. DFDS driver endvidere en rute mellem Gøteborg og Ghent i Belgien.

  Space charter-aftalen forventes at træde i kraft den 1. januar 2020.

  DFDS forventer i 2. kvartal 2020 at erstatte de tre fragtfærger, der nu er indsat på Gøteborg-Zeebrugge, med én nybygget mega-fragtfærge med en kapacitet på 6.700 banemeter fragt pr. afgang. De færger, som erstattes, forventes anvendt i andre dele af DFDS’ europæiske rutenetværk.

  DFDS åbnede fragtfærgeruten mellem Gøteborg og Zeebrugge i juni 2019. Der er i øjeblikket er indsat tre fragtfærger i en fartplan med fem ugentlige afgange i hver retning.

  Kilde: DFDS

  (Visited 5 times, 1 visits today)