VW bøde skal betale for grønne færger

  0
  REKLAMA

  Den lokale færgefart i staten er med godt 68 mio. liter den største forbruger af diesel i staten og de tre færger i Washington State Ferries tegner sig for 26 pct. af dette forbrug.

  “At konvertere de største, mest svinende færger i flået er en stor milepæl i vores bestræbelser på at nedbringe CO2 udledningen i staten og opfylde vores forpligtelse til at hjælpe med at slå klimaforandringerne,” siger statens guvernør, Jay Inslee.

  At reducere udledningerne fra afbrændingen af fossile brændsler var en af prioriteterne for staten Washington i forhold til anvendelsen af statens andel af VW-pengene.

  Ombygningerne af færgerne skal efter planen starte i 2021, men selve arbejdet med designet af de nye løsninger starter nu. Færgerne, der er bygget i 1990´erne stod i forvejen overfor en udskiftning af deres maskiner.

  “Forurening fra afbrændingen af diesel er en af de største trusler mod folk helbred og konverteringen af disse færger til hybrid fremdrift vil reducere forureningen i vores stat markant, “ siger statens økologidirektør, Maia Bellon.

  Kilde: TradeWinds

  (Visited 8 times, 1 visits today)