Hafnia overvejer børsnotering i Oslo

  0
  REKLAMA

  Hafnia, der har samlede aktiver til en nettoværdi på mere end 1 mia. dollar, er i forvejen til stede på den norske OTC-børs for unoterede aktier, men nu overvejer rederiet altså en egentlig notering i Oslo.

  Selskabets topchef, Michael Skov, oplyser til TradeWinds, at rederiet endnu ikke har taget stilling til, hvornår den påtænkte notering skal finde sted.
  “Det afhænger af markedet,” siger han.

  Hafnia er et af verdens førende produkttankrederier, der opererer en flåde på 182 skibe i pools (inkl. nybygninger), hvoraf 102 er ejede eller inchartret, inkl. seks ejede LR2-skibe, 27 ejede og 9 chartrede LR1, 41 ejede og seks chartrede MR-skibe og 13 ejede handy-skibe, skriver selskabet i meddelelsen.

  Hafnia, der i fjor fusionerede med BW Group, oplevede et fald i indtjeningen på knap 16 mio. dollar fra 1. til 2. kvartal i år til 12 mio. dollar, men Hafnia´s topchef, Michael Skov, sagde ved den lejlighed, at han forventede et opsving i markedet i 2. halvår og i 2020, blandt andet på grund af den forventede øgede transport af skibsbrændstof med lavt svovlindhold, når de nye regler indføres pr 1. januar.

  Redaktionen

  (Visited 11 times, 1 visits today)