Maersk Tankers klar med scrubber justering

  0
  REKLAMA

  “For at opretholde en fair udbetaling – både for skibe med scrubbere og skibe, der bruger olie med lavt svovlindhold – har pool-partnerne enstemmigt vedtaget at ændre pool-aftalen,” siger Maersk i en udtalelse.

  “Det afgørende i denne aftale var at introducere en justeringsmekanisme, så skibene kompenseres passende i forhold til deres relative brændstofeffektivitet og omkostning,” hedder det videre.

  “Det var vigtigt for os at finde et retfærdigt system, som afspejler markedsværdien af scrubbere og besparelser på brændstofomkostningerne samtidig med, at vi beholder alle typer af skibe i den samme pool,” siger Ulrich Schittek, der er chef for partnerrelations i Maersk Tankers.

  Rederiet oplyser, at de forventer at omkring 20 skibe på tværs af alle pools vil blive udstyret med scrubbere i den nærmeste fremtid.
  Maersk opererer mere end 160 produkttankskibe i fem segmeter – intermediate, handy, MR, LR2 og aframax – og annoncerede tidligere på måneden et strategisk partnerskab med Cargill Ocean Transportation i MR segmentet.

  Kilde: TradeWinds

  (Visited 6 times, 1 visits today)