Aarhus Havn skal på jagt efter ny direktør

  0
  REKLAMA

  Der er gang i udviklingen i Danmarks største havn i Aarhus. Nye havne udvidelser er på vej, ligesom Grønlands trafikken, der efter godt 45 år i Aalborg flytter sydpå. Også en ny strategi frem mod 2024 er på plads, ligesom økonomien har det godt.

  Det sidste kan man ikke sige om Jakob Flyvbjerg Christensens kommende arbejdsplads, det forbrugerejede forsyningsselskab Verdo i Randers, der står over for en mulig tilbagebetaling af hundredevis af millioner til kunder, der har betalt for meget for Verdos produkter.

  Verdo har siden den mangeårige direktør, Kim Frimer, i april blev fyret med øjeblikke virkning, ledt efter en afløser, der altså nu er fundet på havnen i Aarhus.

  Jakob Flyvbjerg Christensen kom til Aarhus Havn 1. januar 2014 fra en stilling som Global Client Director hos APM Terminals i Haag, Holland. Inden da var han fra 2007 til 2010 administrerende direktør hos APM Terminals Cargo Service A/S i Aarhus.

  ”Jeg glæder mig til de nye udfordringer, men selvfølgelig er det samtidig vemodigt at skulle sige farvel til de medarbejdere og samarbejdspartnere, jeg har haft stor glæde af at arbejde sammen med i de seneste år,” siger havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen.

  Formanden for Aarhus Havn, borgmester Jacob Bundsgaard, ønsker den afgående direktør held og lykke: Han afleverer Aarhus Havn på et tidspunkt, hvor virksomheden står stærkere end nogensinde før,” siger Jacob Bundsgaard.

  Bestyrelsen vil nu gå på jagt efter en ny havnedirektør, der kan videreføre den gode udvikling for havnen, der i dag tager håndterer 66 pct. af alle de containere, der går ind og ud af Danmark.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)