Bornholm samler maritime services i app

  0
  REKLAMA

  Langt fra alle kender den brede vifte af virksomheder på Bornholm, der er klar til at hjælpe med at løse en lang række forskellige behov inden for den maritime sektor.

  ”Vi troede nok, at det var alment kendt i den maritime branche, men vi har simpelthen glemt at gøre nok opmærksom på, hvad Bornholm kan tilbyde til den maritime branche, både mht. beliggenhed og veludbyggede services og kompetencer,” sige Lone Reppien Thomsen.
  ”Bornholms størrelse er blevet et stort plus, da vi har alt inden for ”7” minutter.”

  Det tager f.eks. kun 7 minutter at komme fra Bornholms Lufthavn til kajen på Rønne Havn. Det oplevede en hollandsk kunde, der kunne flyve sine ansatte direkte fra Amsterdam til
  Rønne og 7 minutter efter kunne de stå på skibet på vej ud til sitet og arbejdsopgaven, skriver Offshore Center Bornholm i en pressemeddelelse om det nye tiltag.

  App’en OCBornholm er møntet på sitemanagers eller samarbejdspartnere, der hurtigt skal have indblik i hvem på Bornholm, der kan kontaktes for at få hjælp til et konkret problem. App’en er del af project ”connect OCB”, der er støttet af LAG midler.

  KIlde: Offshore Center Bornholm

  (Visited 7 times, 1 visits today)