Ny hotline skal hjælpe søfarende

  0
  REKLAMA

  Hotlinen er en del af Sea Health & Welfare’s nye kampagne ’Be a buddy – not a bully’, som søger at forbedre arbejdsmiljøet til søs.

  ”Det er et rigtig vigtigt initiativ. Kampagnen indeholder mange gode elementer, som kan bruges til at gøre op med krænkelser – både til lands og til vands”, siger direktør for arbejdsmarked, rekruttering og uddannelse”, siger Anne Windfeldt Trolle, direktør i Danske Rederier.

  ”Kampagnens materiale er rigtig brugbart. Det er dog klart, at initiativet ikke kan stå alene, og vi er derfor ved at se på, hvordan vi kan bistå rederierne med at få principperne og de gode intentioner til – i det omfang de ikke er det allerede – at blive til virkelighed ude på
  skibene”, siger Anne Windfeldt Trolle.

  Sea Health & Welfare står torsdag sammen med MDC, Fredericia Maskinmesterskole, Center For Maritim Sundhed og Samfund, SDU, Søfartsstyrelsen samt Transportens Innovationsnetværk bag den årlig konference MSSM, hvor det maritime erhverv mødes om sikkerhed, sundhed og miljø.

  Konferencen afvikles på Fredericia Maskinmesterskole i Esbjerg.

  Redaktionen

  (Visited 3 times, 1 visits today)