Maersk vil øge investeringer i logistik

  0
  REKLAMA

  Med et positivt resultat for de samlede containeraktiviteter på 154 mio. dollar, svarende til 1,03 mia. kr. har Maersk gjort op med sidste kvartals skuffende resultat. Nu er selskabet klar til den nye fase, der blev annonceret for tre år siden.

  “Vores transformation er nu gået ind i en ny fase, hvor vi fokuserer 100 pct. på at gennemføre vores strategi om at blive en global integrator af containerlogistik. Målet er fortsat at styrke vores økonomiske resultater på tværs af forretningen vokse mere end markedet inden for vores Logistik & Services segment gennem organisk og ikke-organisk vækst med en ambition om at opnå et mere balanceret driftsresultat i 2023 mellem Ocean og non-Ocean og for at forbedre afkastet af den investerede kapital på linje med det langsigtede mål om at have et afkast på over 7,5 pct.,” hedder det i regnskabet.

  Hvordan væksten skal folde sig ud – ikke mindst i forhold til eventuelle opkøb – er fortsat uklart.

  Du kan følge Maersk-ledelsens tele-konference HER

  (Visited 6 times, 1 visits today)