Stena-chef beder Indiens leder om hjælp

  0
  REKLAMA

  Stena Bulk har, siden den iranske Revolutionsgarde beslaglagde skibet i midten af juli, ikke fået lov til at komme ombord. Rederiet fastholder, at skibet ikke har brudt internationale regler og at besætningsmedlemmerne skal sættes fri.

  I brevet til den indiske premierminister, som refereres af det indiske medie NDTV, skriver Hanell bl.a., at besætningsmedlemmerne “i stigende grad bliver nervøse for deres skæbne og for deres familier, som bekymrer sig mere og mere over tilbageholdelsen af deres familiemedlemmer, særligt fordi de ikke er skyldige i en forbrydelse”.

  Han takker i brevet premierministeren for indiske ambassademedarbejderes tidligere besøg på skibet.

  “Inden situationen for dem på skibet og deres familier bliver mere bekymrende, vil jeg imidlertid bede dig om personligt at gribe ind og bede om, at besætningen bliver løsladt, så de tilbageholdte kan blive genforenede med deres familier, der venter i ængstelse på deres tilbagevenden”.

  Den indiske udenrigsminister har tidligere oplyst, at ambassaden er i “løbende kontakt” med de iranske myndigheder om løsladelse og hjemsendelse af de 18 indiske besætningsmedlemmer.

  Kilde: NDTV

  (Visited 7 times, 1 visits today)