Oslobåden i sjælden manøvre

  0
  REKLAMA

  Klokken var omkring 19.30, da Oslobåden pludselig vendte om ud for Kullen og satte kurs retur mod København. Baggrunden for den sjældne manøvre var en syg passager, oplyser informationschef Gert Jakobsen ifølge Frederiksborg Amts Avis.

  “Oslobåden er vendt om, fordi der er en syg passager ombord. Der er faciliteter ombord til at håndtere en del pludselig opståede situationer, men ved alvorligere tilfælde af sygdom er skibet i kontakt med Radio Medical for at rådføre sig med læger. De har vurderet, at der var behov for at vende om,” fortalte Gert Jakobsen og tilføjede, at Oslobåden er for stor til at gå ind i Helsingør eller Helsingborg Havn.

  Efter en times sejlads lå færgen syd for Helsingør, hvor en ambulance ventede i havnen. Ifølge Frederiksborg Amts Avis´ oplysninger skyldtes retursejladsen en kinesisk statsborger med stærke mavesmerter.

  Den pågældende blev hentet i land fra skibet i en redningsbåd. Kl 21.12 var Oslofærgen igen på vej mod Oslo.

  Informationschefen husker kun et enkelt andet tilfælde, hvor Oslobåden måtte vende om.
  Det betyder selvfølgelig, at færgen bliver forsinket “og det er beklageligt, men det vigtigste er at tage hånd om den syge passager,” understregede Gert Jakobsen overfor avisen.

  Kilde: Frederiksborg Amts Avis

  (Visited 4 times, 1 visits today)