Dansk fregat dukker uventet op i Australien

  0
  REKLAMA

  Af videoen, der kan ses ved at følge linket nederst på denne side, fremgår det nemlig tydeligt, at the Government of Australia’s Naval Shipbuilding Enterprise initiative, som projektet i Osborne South hedder, vil bygge danske fregatter af Iver Huitfeldt klassen.

  Videoen er dog misvisende, da fabrikken skal bygge fregatter af den australske Hunter klasse, der baserer sig på den britiske Type-26 fregat, og ikke fregatter af den danske Iver Huitfeldt klasse.

  Nogen må sidde tilbage med røde ører, men de er ikke blevet så røde endnu, at videoen er trukket tilbage. Så skynd dig at se den mens tid er. Den australske regering har nu spærret for, at videoen kan embedes på eksterne hjemmesider.

  Se videoen HER

  (Visited 8 times, 1 visits today)