Efter 60 år: Maersk får egen shippinglicens

  0
  REKLAMA

  Licensen giver Maersk ret til at operere i alle landets havne og Maersk er den blot fjerde udenlandske virksomhed, der får en sådan licens. De øvrige er Barwill, Hapag-Lloyd og partneren i 2M alliancen, MSC.

  “Vi har udstedt en licens til Maersk til at operere i alle ni Saudi havne. Det afspejler vores gensidige tillid mens containervolumenerne øges og Saudi Arabien udvides som regionalt logistisk knudepunkt,” siger Saad Abdul Aziz Al-Khalb, der er formand for Saudi Arabiens havnemyndighed til Arabian Business.

  Landets havne oplevede i første kvartal i år en vækst i antallet af håndterede containere på godt 9 pct. i forhold til samme periode sidste år.

  Maersk driver i øjeblikket ruter med anløb i havnene i Jeddah, King Abdullah, Dammam og Jubail.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)