Ny mand ved roret på ÆrøXpressen

  0
  REKLAMA

  ÆrøXpressen indsætter efter planen sin nye færge pr. 1. december og dermed får direktøren et langt mere direkte ansvar i forbindelse med skibets drift i henhold til diverse sikkerhedsforskrifter, skriver bestyrelsen på selskabets Facebook-side.

  “Leif har udfyldt direktørposten på forbilledlig vis i selskabets hårde opstarts fase, men har nu bedt sig fritaget for direktørrollen – da han er knap så meget inde i de tekniske sikkerheds områder, som behandles i skibets/rederiets ISM / SMS system.
  Leif fortsætter bestyrelsesarbejdet og vil fortsat varetage funktioner vedr. ombygning af færgelejer, tilsyn med byggeriet på Hvide Sande Værft m.m.,” skriver bestyrelsen.

  Ændringen er sket i fuld enighed i bestyrelsen, der samtidig oplyser, at selskabet nu har ansat en kontorleder og en kontorassistent. ÆrøXpressen A/S vil inden længe søge medarbejdere til bemanding af færgen, der får plads til ca. 200 passagerer og 30 biler.

  ÆrøXpressen A/S har tidligere indgået en management serviceaftale med Förde Reederei Seetouristik i Flensborg om teknik, bemanding, booking og marketing.

  Redaktionen

  (Visited 4 times, 1 visits today)