Stena Impero: Besætningen er i god behold

  0
  REKLAMA

  Stena Bulk har afleveret en officiel anmodning til havnemyndighederne i Bandar Abbas, om tilladelse til at besøge skibet.

  ”Jeg kan bekræfte at vi har afleveret en officiel anmodning om tilladelse til at besøge de 23 besætningsmedlemmer”, siger Erik Hanell, CEO i Stena Bulk, i en meddelelse offentliggjort på rederiets hjemmeside.

  ”De iranske myndigheder har bekræftet modtagelsen, men vi afventer endnu et officielt svar. Stena Bulk og Northern Marine Management’s har fokus på besætningens velfærd, deres frigivelse – og på at understøtte deres familier i en vanskelig tid. Vores lokale repræsentationer i Indien, Letland, Filippinerne og Rusland er i løbende kontakt med besætningens familier, og vi gør alt vi kan for at informere dem og understøtte dem på enhver måde”, hedder det videre i meddelelsen.

  Satellitoptagelser viser, at Stena Impero ligger for anker ud for Bandar Abbas.

  Redaktionen

  (Visited 4 times, 1 visits today)