Iran offentliggør flere billeder og en video

  0
  REKLAMA

  Billedet over artiklen viser en iransk soldat på dækket af Stena Impero. Det fremgår ikke hvornår billedet er taget,

  Videoen herunder, der af iranerne er tilføjet underlægningsmusik, er optaget efter ankomsten til Bandar Abbas, da tankskibet på video ligger for anker.

  Ud over billedet af soldaten og video, er der en lang række billeder af både tilhørende revolutionsgarden der kredser om det svenske tankskib. Enkelt af disse billeder kan være optaget under fredags opbringelse, men de fleste er formentlig optaget ud for Bandar Abbas.

  Oplysninger i britisk presse hævder, at den britiske fregat HMS Monrose, der advarer de iranske styrker mod at bordede tankskibet, befandt sig en times sejlads fra det brisk flagede tankskib. Det har ført til kritik af, at den britiske flåde ikke gjorde nok for at forhindre iranerne i at opbringe Stena Impero.

  Redaktionen

  Foto: FARS / Abed Ghasemi

  (Visited 5 times, 1 visits today)