Be a buddy, not at bully

  0
  REKLAMA

  Det er en grundlæggende rettighed for alle mennesker at kunne gå på arbejde uden at føle sig krænket. Det gælder også til søs. Krænkende adfærd på skibe kan have alvorlige konsekvenser for søfarendes psykiske og fysiske sundhed. Dette kan føre til nedsat arbejdsglæde, flere sygedage og generel dårlig trivsel for resten af besætningen. Et dårligt psykisk arbejdsmiljø kan desuden have vidtrækkende konsekvenser for rederier i form af forringelse af arbejdsvilkår på skibene, samt organisatoriske, økonomiske og juridiske følger.

  Sea Health & Welfare lancerer til september en ny kampagne for at skabe opmærksomhed på de udfordringer, der opleves i søfarten. Budskabet er, at vi er der for hinanden og at seksuel krænkende adfærd ikke tolereres.

  Vejledningen – der udgives i september – forklarer, hvordan krænkende adfærd defineres, hvad man kan gøre for at undgå det og hvad man skal gøre, hvis man oplever krænkende adfærd.

  Samtidig lancere Sea Health & Welfare en ny helpline, hvor søfarende kan ringe for fortrolig rådgivning.

  Redaktionen

  (Visited 7 times, 1 visits today)