Pirater bortfører 10 tyrkiske søfolk

  0
  REKLAMA

  Angrebet fandt sted lørdag, hvor det 8.900 DWT store fragtskib Paksoy-1 var på vej i ballast fra Douala i Cameroon til Abidjan i Elfenbenskysten. 150 sømil ud for Brass i Nigeria slog bevæbnede pirater til mod skibet, og bortførte 10 ud af den 18 mand store besætning efter at have ødelagt skibets kommunikations- og navigationsudstyr.

  Ingen personer kom til skade ved angrebet.

  Et skib tilhørende Ghanas flåde eskorterede efterfølgende skibet i havn i Tema. Ghanesiske og nigerianske myndigheder samarbejder ifølge tyrkiske kilder om at få frigivet de kidnappede besætningsmedlemmer.

  Kidnapning af søfolk der efterfølgende frigives mod en løsesum, er et stigende problem i farvandet ud for Vestafrika.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)