Ellen har brændt endnu en motor af

  0
  REKLAMA

  ”Der skal en ny motor til, og den skal vi have fundet. Nu har vi brændt to motorer af. Det er ikke første gang, så vi skal vide, om der er noget galt med motorerne, eller om der er noget andet, der er forårsaget det”, siger Keld M. Møller, trafikdirektør i Ærøfærgerne til TV2/Fyn.

  Kan du sige noget om, hvornår færgen kan tage passagerer med?

  ”Nej, vi havde regnet med den 15. august, og det her er selvfølgelig en streg i regningen, og det er et udviklingsprojekt, så der kan godt komme nogle bump på vejen. Dem har der været en del af i hele færgebyggeriet”, siger Keld M. Møller til den regionale TV-station.

  Når elfærgen på et tidspunkt bliver klar, er det planen at den skal sejle mellem Søby, Fynshav og Faaborg.

  Færgen drives 100-procent af strøm via batterier der lades op når færgen ligger i havn. Projektet har fået massiv økonomisk støtte, bl.a. fra EU.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)