DFDS henter ny CFO hos Nilfisk

  0
  REKLAMA

  “Jeg er meget glad for at byde Karina velkommen til DFDS. Hendes erfaring fra succesrige  børsnoterede virksomheder og en betydelig international karriere passer perfekt til hendes nye rolle i DFDS,” siger Torben Carlsen i en fondsbørsmeddelelse.

  I sin nye rolle som DFDS’ Group CFO vil en primær opgave være at drive fortsat indtjeningsvækst. Karina Deacon bliver ansvarlig for Finance Division, der omfatter Corporate Finance, Group Accounts & Tax, , Investor Relations & Corporate Planning, Procurement, Legal & Insurance samt DFDS ‘interne Strategy & Consulting team.

  “Karina Deacon (50) har omfattende strategisk og økonomisk ledelseserfaring fra stillinger i flere store internationale virksomheder. Hun er cand.merc. i Business Administration & Auditing og har samlet erfaring med forskellige ledelses-, finans- og regnskabsroller hos PWC og ISS og som CFO for Landic Property, Saxo Bank og senest Nilfisk,” skriver selskabet i meddelelsen.

  “Sammen med Karina ser jeg frem til at opfylde ambitionerne i vores nye Win 23-strategi. Her vil Karinas erfaring med effektivitet og transformationer være af stor værdi for DFDS,” siger Torben Carlsen.

  “Jeg glæder mig til at komme til DFDS og et team, der er lykkedes med at skabe imponerende resultater igennem mange år. Det ser jeg meget frem til at bidrage til sammen med mine nye kolleger,” siger Karina Deacon.

  Kilde: DFDS

  (Visited 11 times, 1 visits today)