Maersk investerer i portugisisk startup

  0
  REKLAMA

  Huub har opbygget en integreret logistikplatform, der kan håndtere end-to-end interaktioner fra leverandører til slutkunder både indenfor B2B og direkte til forbrugerne i 125 lande.

  Med den seneste kapitaltilførsel vil Huub forfølge sin strategiske plan, der bl.a. indeholder en tredobling af antallet af brands på platformen samt udvide sine logistiske operationer i Europa og forbedre effektivitet og konkurrencedygtighed, skriver World Maritime News

  Huub forventer at tredoble omsætningen i 2019 til 3,5 mio. euro i forhold til året før.

  Maersk Growth investerede i starten af maj i Europas første digitale speditør, FreightHub, der blev stiftet i 2016 og tilbyder transportløsninger til lands, til vands og i luften, alle bygget på digitale processer – fra booking, kommunikation, dataudveksling og dokumenthåndtering til supply chain optimering.

  Redaktionen

  (Visited 10 times, 1 visits today)