Danske Maritime tror på mere sund EU-debat

  0
  REKLAMA

  “Vi kan konstatere, at de to store grupper i Europa Parlamentet, den konservative og den socialdemokratiske, ikke har flertal alene og det kan gøre beslutningsprocessen lidt sværere. Men på den anden side kan det positivt medføre, at der kommer nogle flere og sunde drøftelser i EU på tværs af de politiske skel,” siger direktøren for Danske Maritime, Jenny N. Braat til Maritime Danmark i en kommentar til valget.

  “Jeg tror og håber på, at de danske medlemmer af Europa-Parlamentet, uanset partifarve, vil arbejde for et stærkt Europa overfor omverdenen og et retfærdig indre markedet,” tilføjer hun.

  Danske Maritime håber, at de danske parlamentarikere vil arbejde på at styrke EU’s handelspolitik, “så vi sikrer et globalt markedet uden alle de mange handelshindringer, som vi oplever i dag.”
  ”Det vil kræve et stærkt EU, som tør stille krav til verden omkring os og derigennem give de europæiske virksomheder nogle arbejdsbetingelser, som kan sikre vækstmuligheder,” siger Jenny N. Braat.

  Samtidig peger hun på, at en stærk dansk stemme i parlamentet er nødvendig, hvis Danmark skal have succes med at stille høje klimakrav på det maritime område globalt.

  “Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at EU sikrer, at det europæiske marked rent faktisk fungerer på lige vilkår. I dag oplever vi fortsat store forskelle på arbejdsbetingelserne indenfor flere områder i EU – f.eks. kan nævnes krav og håndhævelse af arbejdsmiljø, statsstøtte og den måde som eksempelvis udbud bliver skruet sammen på,” siger direktøren for Danske Maritime.

  Redaktionen

  (Visited 7 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here