Se storfiskerens planer – Nyt byggeri skal lokke turister til Skagen

0
REKLAMA

De gamle auktionshaller i Skagen skal ombygges til en 9.550 kvadratmeter stor publikumsattraktion og fremover huse det maritime museum, Maskinrummet.

Storfisker Henning Kjeldsen præsenterede i weekenden en nyhed af de større, da han løftede sløret for sine planer om at ombygge Skagens gamle auktionshaller til en turistattraktion af de større.

Entreprenørvirksomhed A/S Trigon fra Frederikshavn skal nemlig frem til sommeren 2024 forvandle de gamle auktionshaller til en 9.550 kvadratmeter stor publikumsattraktion, der blandt andet skal huse en af byens store attraktioner, det maritime museumsprojekt, Maskinrummet, og samtidig bliver et nyt samlingspunkt for byen.

“Det er et projekt, der for alvor får sat Skagen på landkortet som helårsdestination, både med Maskinrummet, som på kort tid er blevet en massiv attraktion, og med den nye Rooftop, som Skagen har manglet,” siger administrerende direktør i A/S Trigon, Mikkel Mørk Westergaard.

Maskinrummet, der åbnede i 2020 i en mindre hal på Jollevej i Skagen, får med det nye byggeri langt bedre pladsforhold til at vise den omfattende samling af motorer og maritime effekter, som knytter sig til fiskeriet som erhverv – her i blandt skibsradioer, skibsklokker og redningsudstyr.

Ophavsmanden til Maskinrummet er den karismatiske storfisker Henning Kjeldsen, som dermed slår yderligere et slag for fiskeriets historie i Danmarks nordligste by, som desuden snart vil blive prydet af Skagen Rev Fyrskib, som er under renovering ved Ring Andersens skibsværft i Svendborg.

The post Se storfiskerens planer – Nyt byggeri skal lokke turister til Skagen first appeared on FiskerBladet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here