Nordjysk erhvervsfisker fanger rødhaj med fiskestang

0
REKLAMA

Der blev gjort store øjne, da Henrik Guldhammer Christensen i weekeenden fangede en småplettet rødhaj med fiskestang fra molen i Skagen.

Med en kombination af sandorm og sildefilet lykkedes det kort før midnat natten til søndag for Henrik Guldhammer Christensen at hale en en småplettet rødhaj i land med sin fiskestang fra molen på Skagen Havn. Det skriver Nordjyske.

Småplettet rødhaj er en af Danmarks mindste hajarter, og selvom Henrik Guldhammer Christensen flere gange har prøvet at fange dem gennem sit arbejde som erhvervsfisker, så er det første gang, at han har hørt om, at den er blevet fanget med en fiskestang.

“Der var mørkt, så først troede vi, at det var en hornfisk, men vi kunne se, at den var for mørk og gjorde meget modstand. Så troede vi, det var en torsk, der var taget i halen, men da den så kom ind i lyset, kunne jeg godt set, at det var en plettet rødhaj,” siger Henrik Guldhammer Christensen til mediet.

Hajen er – efter Henrik Guldhammer Christensen selv – uspiselig, og det 55 centimeter lange eksemplar, som blev fanget lørdag nat, blev efter en hurtig fotografering sat tilbage ud i Skagen Havn.

Du kan se billedet af Henrik Guldhammer Christensen med hajen på Nordjyskes hjemmeside her.

The post Nordjysk erhvervsfisker fanger rødhaj med fiskestang first appeared on FiskerBladet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here