Skønne foto: 147 NORDSØEN i daglige prøvesejladser

0
REKLAMA

Der er travlhed på Hvide Sande Shipyard, hvor der i disse dage udføres næsten daglige prøvesejladser af Fiskeristyrelsens nybygning.

Nu er det lige-ved-og-næsten, at Fiskeristyrelsen kan tage imod sit nye fiskerikontrolskib 147 NORDSØEN. Hvide Sande Shipyard, der står bag nybygningen, udfører i disse dage næsten daglige prøvesejledser, som iagttages nysgerrigt af både lokale, turister og havmåger omkring den vestjyske havneby.

147 NORDSØEN, som er 64 meter lang, er den hidtil største nybygning fra det vestjyske værft. Skibet skal afløse det nuværende inspektionsfartøj Vestkysten, og bliver blandt andet udrustet med en diesel-elektrisk hybridfremdrivning.

147 NORDSØEN. Foto: Hvide Sande Shipyard
147 NORDSØEN. Foto: Hvide Sande Shipyard
147 NORDSØEN. Foto: Hvide Sande Shipyard

The post Skønne foto: 147 NORDSØEN i daglige prøvesejladser first appeared on FiskerBladet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here