Christina Ørskov slået i dysten som Årets Ejerleder 2021

0
REKLAMA

Den nordjyske ejer af Orskov Yard, Christina Ørskov, blev torsdag aften slået i kampen om titlen som Årets Ejerleder 2021 af Peter Vang Christensen fra Plantorama A/S.

Efter at have snuppet titlen som Årets Ejerleder i Nordjylland, så måtte ejeren af Orskov Yard, Christina Ørskov, torsdag aften se sig slået i kampen om titlen som hele Danmarks Ejerleder 2021. Den titel gik i stedet til Peter Vang Christensen fra havecentret Plantorama A/S.

Christina Ørskov snuppede sidst i oktober titlen som Nordjyllands Ejerleder med masser af flotte ord om hendes arbejde med at føre Orskov Yard stærkt videre som familiens tredje generation.

Læs også: Christina Ørskov vinder stor pris

“Christina er en ildsjæl, der flot og beslutsomt fører familie-virksomheden videre. Hun er en naturlig leder og er ikke bange for at konkurrere med de helt store konkurrenter i branchen. Christina har en særlig drivkraft og et fantastisk engagement i alt, hvad hun beskæftiger sig med, både i virksomheden, i branchen, i byen og i Nordjylland. Drivkraft, mod og handlekraft indrammer Christina som ejerleder,” lød det ved den lejlighed fra partner i PwC i Aalborg, Torben Toft Kristensen, om begrundelsen for valget af Christina Ørskov som Årets Ejerleder i Nordjylland.

Uddelingen torsdag aften fandt sted PwC i Hellerup.

The post Christina Ørskov slået i dysten som Årets Ejerleder 2021 first appeared on FiskerBladet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here