Spektakulære billeder: Se verdens største byggeskib i aktion

  0
  Pioneering Spirit and Iron Lady on River Forth Pic Peter Devlin
  REKLAMA

  Den skotske havn Forth Ports har frigivet billeder af verdens største konstruktionsfartøj, Pioneering Spirit fra rederiet Allseas, i aktion.

  Det store skib, der er 382 meter langt og 124 meter bredt, er verdens største byggeskib og er specielt designet til enkeltløftning og fjernelse af store offshore-platforme. I en aktion der strakte sig over to dage, overførte Pioneering Spirit en enorm last bestående af en boreplatform på topsiden til den 200 meter lange fragtbåd, Iron Lady.

  Cargo blev opbevaret sikkert, og Iron Lady blev derefter trukket mod vest i en omhyggeligt planlagt operation for at sikre, at den massive boreplatform slap sikkert forbi Forth Bridge, derefter Road Bridge og til sidst Queensferry Crossing, før den anløb ved Rosyth Havn.

  ”Det var et virkelig spektakulært syn at se dette enorme fartøj aflæsse sin last inden for vores dybe vand ved floden Forth. At se Iron Lady trukket sikkert ind i Rosyth Havn ved vores slæbebåde på baggrund af alle tre Forth-krydsninger var også lidt specielt,” siger Stuart Wallace, Chief Operating Officer hos Forth Ports.

  Efter den vellykkede overførsel adskiltes Pioneering Spirit fra prammen og sejlede mod Nordsøen.

  Pic Peter Devlin
  Image: Peter Devlin.
  (Visited 408 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here