Rekordbestillinger på LNG-skibe

  0
  Arkivfoto: CMA CGM.
  REKLAMA

  Ordrer på LNG-drevne skibe blev rekordhøj i marts. Det viser tal fra DNV.

  LNG manifesterer sig i stigende grad som industriens foretrukne mellemstation på vej mod den CO2-neutrale fremtid, som flere rederier satser på at nå i 2050. Ifølge DNV’s platform over alternative brændstoffer blev der i alt bestilt 21 LNG-drevne skibe i marts.

  Det bringer den samlede ordretælling for 2021 på næsten 50 LNG-skibe indtil videre. Det er det samme antal som hele 2020. Ordrerne i marts inkluderer blandt andet ti VLCC’ere, der går på charter til Shell, men også ordrer fra ADNOC Logistics and Services, Anglo American, NYK Line og Storylines.

  Det er det højeste antal ordrer på LNG-drevne skibe, siden DNV begyndte sin optælling for ti år siden.

  DNV-platformen viser, at der i dag er 198 LNG-drevne skive i drift, mens der er 265 på bestilling. I henhold til bestilte skibe tegner LNG-drevne råolietankskibe og containerskibe ifølge Lngprime sig for de fleste ordrer med henholdsvis 58 og 43 enheder.

  (Visited 82 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here