Passagerer kastet rundt: Dansk færge påsejler mole

  0
  M/F Fynshavn. Foto: Alslinjen
  REKLAMA

  Færgen M/F Fynshavn påsejlede søndag molen i Fynshav. Ingen passagerer kom dog til skade ved uheldet. Det skriver JyskeVestkysten.

  Der var mere dramatik end passagererne på Alslinjens færge M/F Fynshav søndag havde betalt for, da en fejlvurdering af skibsføreren betød, at færgen påsejlede molen under indsejling til havnen i Fynshav.

  ”Vi blev kastet over i den modsatte side inde i færgelejet, hvorefter han (skibsføreren red.) prøvede at vende med det resultat, at han bakkede ind i kajkanten modsat. Det var meget mærkeligt og ubehageligt. Jeg stod og kikkede ud af vinduet i fronten af skibet ved indsejlingen og kunne se, det ville gå galt. Råbte til de andre, at de skulle passe på, men færgen slog slet ikke bak og ingen forsøgte at advare os,” skriver Ole B. Johannessen, der var blandt passagererne, i en besked til avisen.

  Selv om oplevelsen var voldsom for passagererne, skete der dog ifølge Alslinjen ingen personskade ved uheldet, og efter fire aflysninger søndag eftermiddag, hvor Søfartsstyrelsen kunne konstatere, at skroget på færgen var blevet trykket, kunne færgen dog atter genoptage driften som normalt.

  Ifølge kommunikationschef hos Alslinjen, Jesper Maack, var der tate om en menneskelig fejl, hvor skibsføreren fejlvurderede farten på færgen, så den ramte molen.

  (Visited 657 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here