Han er den nye frontmand i Navtor Denmark

0
Jacob Clausen. Foto: NAVTOR
REKLAMA

Jacob Clausen er ny mand i spidsen for Navtor Denmark. Det oplyser det norske selskab samtidig med offentliggørelsen af den nye danske afdeling. Det skriver Navtor i en pressemeddelelse.

Jacob Clausen tiltræder den nye stilling efter tidligere at have haft rollen som VP Operations i Tres Solutions og haft blandt andet ledende stillinger i Marorka og Maersk Maritime Technology. Han har netop rekrutteret Dennis Ingham, der tidligere har arbejdet i Force Technology, som Senior Data Analyst og vil udvide holdet yderligere i de kommende måneder.

“Navtor er allerede et globalt navn inden for e-Navigation med kunder i over 60 lande og løsninger og tjenester ombord på over 7000 skibe over hele verden. Potentialet for virksomheden og dens kunder er dog endnu større. Vi har muligheden for at udnytte vores unikke digitale teknologi og forståelse til virkelig at forbinde teams og hele organisationer og trække maksimal værdi ud af den enorme mængde data i denne stadig mere digitaliserede industri. Udvikling af virksomhedens præstationsside og især erhvervelsen af ​​Tres åbner for en ny horisont af muligheder,” siger Jacob Clausen.

Læs også: Norsk e-gigant målretter Danmark med den ny udvidelse

”Jeg tror, ​​at skibsfarten her i Danmark, som er kendt for sin avancerede forretningstilgang af høj kvalitet, vil være meget modtagelig for Navtor-filosofien, ambitionen og innovationen. Jeg ser frem til at drive yderligere vækst på dette vigtige europæiske marked,” siger den nytiltrådte administrerende direktør.

I løbet af de sidste 10 år har NAVTOR lanceret en række førstegangssituationer til det maritime marked, herunder den første typegodkendte Pay As You Sail ENC-tjeneste i 2012, verdens første digitale korttabel, NavStation, i 2014 og den første certificerede cyber sikker datagateway, NavBox, automatisering af krypteret distribution og opdatering af digitale diagrammer, publikationer og andre vigtige data. Flådestyringsapplikationen NavFleet med realtidsovervågning og ydeevneoptimeringsfunktioner, der blev lanceret på markedet den 1. februar i år.

Ved siden af ​​ Navtors nye danske kontor har firmaet også faste baser i Norge, Sverige, Rusland, Storbritannien, USA, Japan, Tyskland og Singapore.

(Visited 50 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here