Dansk emballagevirksomhed med stort overskud

0
REKLAMA

Den danske virksomhed Beck Pack Systems, der sælger emballage til fiskeindustrier i hele verden, kom ud af 2020 med et solidt overskud. Det skriver TV2 Bornholm.

Virksomheden Beck Pack Systems med hovedkontor på Rønne trodsede den globale coronapandemi og kom ud af 2020 med et overskud på 32 millioner kroner. Det viser det netop offentliggjorte årsregnskab for Beck Pack Holding Aps.

”Vi er glade for at levere et solidt overskud i et år, der var så præget af den globale pandemi,” siger administrerende direktør Peter Vesløv til TV-stationen.

Overskuddet i Beck Pack Systems, der sælger emballage til fiskeindustrier over hele kloden, skyldes i høj grad virksomhedens medarbejdere, som har gjort en stor indsats for at holde virussen fra døren.

”Det var imponerende, hvordan alle stod sammen fra begyndelsen. Som produktionsvirksomhed har vi mange medarbejdere, der ikke kan arbejde hjemme. Men alle har været særdeles påpasselige og taget et enormt ansvar. På den måde lykkedes det at undgå smitte og holde produktionen i gang,” siger Peter Vesløv.

Beck Pack Systems har i alt 45 medarbejdere fordelt på kontorer og fabrikker Bornholm og 15 i USA, mens virksomheden der udover har agenter i lande som Argentina, Chile, Polen, New Zealand, Kina, Korea, Peru, Thailand og Færøerne.

(Visited 8 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here