Svensk frygt for dansk boykot af Ystad Havn

  0
  Arkivfoto: Bornholmslinjen.
  REKLAMA

  Den svenske politiker Niels Paarup-Petersen (C) frygter, at danskerne dropper Sverige som transitland til og fra Bornholm på grund af de svenske myndigheders ageren i forbindelse med de indførte rejserestriktioner. Det skriver den sydsvenske avis, Ystad Allehanda.

  Det er den danske regerings oplæg til en ny infrastrukturplan, der har fået den svenske politiker Niels Paarup-Petersen til at råbe vagt i gevær, for nu frygter han, at danskerne vil søge andre veje til og fra Solskinsøen end ruten gennem det sydsvenske.

  Hvis Danmark finder alternative ruter, som regeringens udspil ligger op til at skulle lede efter, så frygter Niels Paarup-Petersen, at de danske rejsende helt vil droppe turen over Ystad oHavn, og dét, tror han, på sigt vil koste havnen livet.

  Politikeren har derfor spurgt den svenske indenrigsminister, Mikael Damberg, hvad han vil gøre for at genvinde danskeres tillid til den svenske regering og samtidig sikre, at Danmark ikke dropper Ystad som havn i forbindelse med rejser til og fra Bornholm.

  (Visited 312 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here