Norwegian Cruise Line genoptager krydstogter i Europa og Caribien

  0
  Norwegian Gem i Caribien. Foto: Norwegian Cruise Line
  REKLAMA

  Norwegian Cruise Line meldte sig tirsdag i rækken af krydstogtrederier, der gør comeback. Allerede fra den 25 juli kan gæster rejse med på tre af rederiets skibe, der sejler i Europa og Caribien. Det oplyser krydstogtrederiet i en pressemeddelelse.

  Krydstogtrederiet vil genstarte med reduceret kapacitet med Norwegian Jade, Joy og Gem som de første af den 17-skibs store flåde, der byder gæsterne velkommen tilbage om bord.

  ”Over et år efter, at vi oprindeligt suspenderede krydstogter, er tiden endelig kommet til, at vi kan bringe vores loyale gæster nyheden om vores store krydstogt-comeback,” udtaler Norwegian Cruise Lines præsident og administrerende direktør Harry Sommer.

  ”Alle gæster, der sejler ombord på krydstogter til og med 31. oktober 2021, skal være fuldt vaccineret og testet, inden de går om bord på vores skibe. I betragtning af pandemiens skiftende karakter, den hurtige udrulning af vaccinen og hastigheden af den videnskabelige udvikling er det for tidligt at træffe beslutninger om vores sundheds- og sikkerhedsprotokoller til krydstogter, der begynder den 1. november 2021. Vi vil fortsætte med at evaluere vores sundheds- og sikkerhedsprotokoller og stole på videnskaben og vores Råd af eksperter, når vi træffer beslutninger og udvikler vores politikker og procedurer,” siger Harry Sommer.

  Krydstogthungrende passagerer har mulighed for at tilbringe sommeren på et syv-dages krydstogt i de græske øer på Norwegian Jade, eller en ugelange caribisk rundrejse fra Montego Bay, Jamaica på Norwegian Joy eller fra Punta Cana (La Romana) i den Dominikanske Republik på Norwegian Gem.

  (Visited 59 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here