Endnu en dansk havn trodsede coronaen

  0
  Arkivfoto: Køge Havn
  REKLAMA

  Køge Havn skabte i 2020 et bundlinjeresultat på 11,8 millioner kroner og håndterede over 2 millioner tons gods over kaj. Det skriver havnen i en pressemeddelelse.

  Der er langt fra corona-krise over regnskabet hos Køge Havn. Trods pandemien er havnen nemlig sluppet ganske godt igennem 2020 med et resultat på 11,8 millioner kroner, og dét er noget, der vækker glæde hos bestyrelsesformand Kim Lindsø, der kalder resultatet for tilfredsstillende.

  ”Årsregnskabet for 2020 oversendes nu til Køge Byråds endelige godkendelse, og viser igen på alle måder at Køge Havn er en solid og mangeartet forretning, der står godt rustet i forhold til globale påvirkninger,” siger han.

  Heller ikke fremtiden er der negative miner at spore hos havnen. Her forventer man nemlig en stabil vækst i de kommende år, i takt med at havenes nye arealer tages i brug.

  ”Køge Havn er nu i gang med en omfattende lokalisering af nye virksomheder og aktiviteter på havnen, dette kræver naturligvis investeringer og dermed afskrivninger. Ser vi på Køge Havns resultat før afskrivninger ender dette i 2020 på 22,4 millioner kroner, hvilket er det bedste i havnens historie,” siger direktør for Køge Havn og Skandinavisk Transport Center Thomas Kampmann.

  (Visited 43 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here