Maersk Drilling bekræfter afrikansk milliar-kontrakt

  0
  Boreskibet Maersk Venturer. Foto: Maersk Drilling
  REKLAMA

  Boreskibet Maersk Venturer skal fra april og fire år frem bore i undergrunden ud for Ghana. Det står klart efter Maersk Drilling har fået bekræftet kontrakten med Tullow Oil.

  Maersk Drilling og Tullow Oil, Ghana indgik kontrakten allerede i februar, men  en række regulative krav har skulle opfyldes, før den var endelig godkendt, og det er altså sket nu. Dermer står det klart, at boreskibet Maersk Venturer fra april og cirka fire år frem arbejde i undergrunden ud for Ghana.

  ”Vi er begejstrede for at have styrket denne langvarige kontrakt for Maersk Venturer og bragt den tilbage til et bassin, hvor riggen og dens besætning tidligere udførte stabile og yderst effektive operationer for Tullow. Vi er glade for at have startet op igen i Ghana, hvor vi vil fortsætte vores arbejde med det ghanesiske samfund, vores partner Rigworld og andre lokale leverandører, der har bidraget til vores succesrige aktiviteter i regionen,” siger administrerende direktør i Maersk Drilling, Jørn Madsen i en pressemeddelelse.

  Kontrakten har en værdi på 380 millioner dollar – eller 2,3 milliarder kroner.

  (Visited 73 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here