Ammoniakulykke på LPG-tanker: én død – tre i kritisk tilstand

  0
  Foto: Malaysian Maritime Enforcement Agency
  REKLAMA

  En tyrkisk sømand er død ombord på LPG-tankeren Hamburg DW ud for Port Klang, Malaysia, efter at have indåndet ammoniak. Yderligere tre besætningsmedlemmer er i kritisk tilstand. Det oplyser Malaysian Maritime Enforcement Agency.

  Én tyrkisk sømand er omkommet efter at have indåndet ammoniakgas ombord på LPG-tankeren Hamburg DW, mens yderligere tre besætningsmedlemmer er i kritisk tilstand. Hændelsen skete ombord på fartøjet i internationalt farvand ud for Port Klang i Malaysia.

  Den afdøde var en 62-årig tyrkisk statsborger. To af de tre sømænd i kritisk tilstand er ligeledes tyrkiske statsborgere mens den tredje er fra Indien. De er i alderen 28 til 50 år.

  Ifølge lokale medier blev Malaysian Maritime Enforcement Agency advaret om ulykken af skibet sent tirsdag aften, og hvorefter de tre besætningsmedlemmer i kritisk tilstand blev overført til Tengku Ampuan Rahimah Hospital.

  TGM Deniz, der ejer Hamburg DW,  har endnu ikke kommenteret hændelsen.

  (Visited 91 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here