DFDS åbner ny engelsk-fransk fragtrute

  0
  Arkivfoto: DFDS
  REKLAMA

  DFDS åbner en ny rute mellem franske Calais og engelske Sheerness som reaktion på stigende efterspørgsel efter yderligere kapacitet til uledsagede fragtenheder. Det skriver DFDS på sin hjemmeside.

  Fra 1. juni 2021 åbner DFDS for sin nye rute over Den Engelske Kanal fra Calais i Frankrig og Sheerness i Storbritannien. Det sker efter rederiet har oplevet en stigende efterspørgsel på yderligere kapacitet til løstrailere.

  Dermed forventes hovedparten af de uledsagede trailere, som DFDS i dag transporterer på ruterne Dover-Calais og Dover-Dunkirk, at blive overført til den nye rute. Her skal der efter planen indsættes et ro/ro-skib med plads til maksimalt 12 personer udover besætningen, som én gang dagligt alle ugens syv dage skal tage turen frem og tilbage over kanalen.

  Kombinationen af en rute for uledsaget fragt og jernbaneinfrastrukturen i havnen i Calais forventes at øge markedet for jernbaneløsninger for fragt fra Italien, Spanien og det sydlige Frankrig til Storbritannien, skriver DFDS.

  (Visited 63 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here