Krav om coronatest ved rejser frafalder

  0
  Kravet om test ved indenrigsrejser frafalder. Foto: JC Gellidon / Unsplash
  REKLAMA

  Fra i morgen tirdag bliver kravet om test på indenrigsrejser til og fra Bornholm ophævet. Det skriver Transportministeriet på sin hjemmeside.

  Med rammeaftalen om en plan for genåbning af Danmark vil hele landet fra den 6. april tage endnu et  skridt i genåbningen af samfundet med blandt andet flere børn i skole og åbning af liberale erhverv. Samtidig bliver det særlige krav om test for passagerer til og fra Bornholm ophævet.

  Dermed skal passagerer på indenrigsfærger eller -fly ikke længere fremvise en negativ test.

  ”I takt med genåbningen af Danmark er det naturligt, at der ikke længere skal gælde særlige regler for Bornholm i forhold til krav om test ved indenrigsrejser,” siger transportminister Benny Engelbrecht.

  Passagerer, der rejser i transit gennem Sverige skal dog fortsat være opmærksomme på de regler, der gælder for internationale rejser – her har de svenske myndigheder eksempelvis stadig et krav om, at man skal fremvise en negativ coronatest, der er maksimum 48 timer gammel ved indrejse til Sverige.

  (Visited 197 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here