Største bornholmske havn præsenterer faldende overskud

  0
  Rønne Havn. Arkivfoto.
  REKLAMA

  Rønne Havn har måtte notere faldende overskud i 2020. Det skriver TV2 Bornholm.

  På et kommunalbestyrelsesmøde i sidste uge kom det frem, at Rønne Havn på Bornholm har måtte notere et faldende overskud i 2020. Således lyder overskuddet for coronaåret på 10,35 millioner kroner – det er væsentligt mindre end i 2019, hvor havnen endte på hele 28,91 millioner kroner.

  Til gengæld steg havnens omsætningen fra 77,39 millioner kroner i 2019 til 85,28 millioner kroner i 2020. Rønne Havn forventer i 2021 desuden et forbedret resultat – blandt andet på grund af havnens vindmølleaktiviteter.

  Rønne Havn har for nyligt fået grønt lys af kommunalbestyrelsen til at købe en grund nær havnen til udvidelse af offshore-aktiviteter. Det betyder, at Rønne Havn snart får 47.500 kvadratmeter yderligere at boltre sig på.

  (Visited 58 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here