Ny bro på vej til Københavns Havn

  0
  Arkivfoto: By og Havn, Københavns Kommune
  REKLAMA

  En ny cykel- og gangbro er tiltænkt at skulle krydse havnebassinet i Københavns Havn. Det skriver TV2 Lorry.

  En ny broforbindelse skal forbinde Nordre Toldbod i Københavns indre by med Refshaleøen, der ligger på den modsatte side af hovedstadens havnebassin. Det er i hvert fald planen fra Københavns Kommune, der vil have byens borgere, der i dag besøger Refshaleøen til at blive mere tilbøjelige til at tage cyklen. Derudover vil broen også få betydning, når den nye, kunstige ø Lynetteholm begynder at tage form.

  Politikerne i Københavns Kommune har allerede afsat to millioner kroner til projektet, og pengene skal bruges til forundersøgelser af blandt andet den mulige linjeføring, ligesom det skal undersøges, hvad broen vil koste, og hvordan den kommer til at påvirke trafikken i nærmiljøet – ikke mindst sejladsen.

  Forundersøgelserne ventes færdige i sommeren 2022, og herefter skal sagen overgå til Teknik- og Miljøudvalget.

  (Visited 240 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here