Nye regler på havnen: Svømmere generer trafikken

  0
  Arkivfoto: By og Havn, Københavns Kommune.
  REKLAMA

  Hold dukkerten til de 10 badesteder, hvis du vil undgå en bøde – det kan nemlig genere havnetrafikken. Sådan skriver Københavns Havn i en pressemeddelelse.

  Det er ikke mere end ni år siden, at det store erhvervsskib M/S Trans Dania sejlede den sidste last avispapir til Papirøen, hvor det blev opmagasineret i store haller og bragt videre til landets aviser. I dag er der ikke flere erhvervsskibe med fast rutefart ind og ud af havnen. Den industrielle havn i hjertet af København er afviklet, og i stedet udvikler den rekreative havn sig år for år.

  I sidste uge trådte et nyt havnereglement, der definerer regler og muligheder for Københavns Havn, i kraft. Det liberaliserer i høj grad livet i havnen, samtidig med at sikkerheden holdes i top, og er blandt andet blevet til i dialog med havnens brugere.

  For at opretholde sikkerheden kan politiet nu eksempelvis give bøder, hvis der bades udenfor 10 afmærkede badesteder eller to dyppezoner i havnen. Det er nemlig ikke alle steder i havnen, der egner sig til en dukkert, da det kun er ved de afmærkede badesteder, der er sikkerhed for, at vandet er rent nok til at man kan bade i det, og fordi det kan være farligt at bade, hvor der er trafik i havnen fra blandt andet havnefærger.

  (Visited 121 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here