Maersk Drilling sikrer sig norsk kontrakt til millioner

  0
  Maersk Drilling. Foto: MEDVIND/Bent Sørensen
  REKLAMA

  Maersk Drilling har indgået en ni-måneder lang kontrakt med Aker BP, der betyder en reaktivering af jack-up riggen Maersk Reacher. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

  Maersk Drilling har indgået en ni-måneder lang kontrakt med Aker BP, der betyder en reaktivering af jack-up riggen Maersk Reacher. Riggen skal arbejde i det norske Valhall-felt og skal efter planen begynde i juli 2021.

  “Vi er glade for at få denne kontrakt, der vil bringe Maersk Reacher tilbage til Valhall, hvor det sidst har været i arbejde som beboelsesplatform. Kontrakten skal hjælpe med brøndintervention, stimulering og indkvartering, men vil ikke udnytte riggens fulde borefunktioner, men vi er overbeviste om, at vi kan bygge videre på vores erfaring med Aker BP Jack-up Alliance og arbejde for at levere øget effektivitet også i denne sammenhæng, ”siger Morten Kelstrup, COO i Maersk Drilling.

  ”Dette er et stærkt eksempel på, hvordan vores leverandørøkosystem muliggør samarbejde på tværs af alliancer. Vi vil styrke styrken ved Intervention & Stimulation Alliance og Jack-up Alliance for sammen at bringe brøndinterventioners effektivitet til det næste niveau, ”siger Tommy Sigmundstad, SVP Drilling & Wells i Aker BP.

  Maersk Reacher er hyret under den rammeaftale, som Maersk Drilling indgik med Aker BP i 2017. Kontrakten har en værdi på omkring 33,4 mio. dollar.

  (Visited 55 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here