Ejer af dansk rederi med lavere overskud i 2020

  0
  REKLAMA

  Koncernen DP World, der blandt andet ejer det danske rederi Unifeeder, endte 2020 med et lavere overskud end i 2019 – dog steg omsætningen i 2020. Det viser selskabets regnskab.

  Ejerne af det danske rederi Unifeeder, koncernen DP World, endte 2020 med et lavere overskud end i 2019. Fra et nettooverskud på 1,3 milliarder dollar blev det nemlig ”kun” til 980 millioner dollar i 2020. Koncernen er dog tilfreds og kalder resultatet ”bedre end forventet”.

  ”Vi har fortsat med at gøre fremskridt med vores strategi for at muliggøre handel og levere en integreret forsyningskædeløsning til lastejern. Vi har fokuseret vores indsats på digitalisering af logistik og udviklet løsninger til flere vertikaler. Vi er glade for at kunne konstatere, at lastejere har reageret positivt,og vi leverer nu effektive løsninger til vores kunder, som lover godt for fremtiden,” siger selskabets bestyrelsesformand, Sultan Ahmed bin Sulayem.

  Til trods for det lavere overskud, så steg DP Worlds omsætning til 8,5 milliarder dollar i 2020 mod 7,7 milliarder dollar året før.

  (Visited 51 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here