Lauritzen Bulkers med underskud i 2020

  0
  Foto: Lauritzen Bulkers
  REKLAMA

  Lauritzen Bulkers opnåede et underskud på 18 millioner dollar i 2020. Dog hæfter direktøren sig ved fremgang siden 2019. Det skriver rederiet i deres netop offentliggjorte regnskab.

  Omsætningen i Lauritzen Bunker faldt i 2020 med 21 millioner dollar til 388 millioner, men driftsindtjeningen blev forbedret fra et minus på 25 millioner til et minus på 9 millioner dollar. Det smittede sammen med mindre finansielle udgifter positivt af på bundlinjen, hvor resultatet før skat blev reduceret fra et underskud på 88 millioner i 2019 til blot 18 millioner dollar i 2020.

  ”I 2020 forbedrede vi vores forretningsmodel yderligere og fortsatte transformationen til at blive en aktiv lethandelsfragthandler, og vi er glade for at se robustheden i resultaterne fra handelsaktiviteterne,” siger administrerende direktør Niels Josefsen i en pressemeddelelse.

  Den 1. juli 2020 blev planen om at etablere Lauritzen Bulkers som et uafhængigt selskab, der var 100% ejet af J. Lauritzen, afsluttet med økonomisk virkning med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2020. Målet med omstruktureringen var at “give de bedste betingelser for den fortsatte udvikling af bulkvirksomheds aktiviteter.”

  ”Vores risikoprofil blev yderligere genbalanceret gennem en yderligere reduktion af vores langsigtede forpligtelser. Dette blev erstattet af øget aktivitet i kortvarig handel (0-4 måneder). Vi øgede også brugen af fragtforsendelsesaftaler (FFA’er) som et af værktøjerne til at forbedre risikostyring,” skriver selskabet i årsrapporten.

  (Visited 48 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here