Dansk færge fanget i Suez-kanalen

  0
  Arkivfoto: Fjord Lines Facebook
  REKLAMA

  Fjord Lines nye færge, Fjord FSTR, der er på vej fra Filippinerne til Danmark sidder ligesom omkring 200 andre skibe fast i Suez-kanalen. Dermed ser den forventede ankomst til Hirtshals ikke ud til at holde. Det skriver det norske medie E24.

  Efter at have klaret den første del af turen fra skibsværftet i Cebu i Filippinerne og igennem Adenbugten med bevæbnede vagter ombord på færgen, så er Fjord FSTR nu fanget syd for Suez-kanalen, hvor containerskibet Ever Given har sat sig på tvært og blokeret for al trafik igennem kanalen.

  ”Det er lidt specielt. Det er ikke sådan noget, der sker hver dag. Der er ikke så god kontakt i området, men vi har fået bekræftet, at de ligger for anker der og venter på en afklaring,” siger kommunikantionsrådgiver Flemming Tveitan fra Fjord Line til det norske medier E24.

  Dermed ser det ud til at katamaranfærgen, der skal sejle mellem Hirtshals og den norske by Kristiansand, ikke når frem til Danmark inden påsken, som ellers var planen.

  ”Vi havde håbet at være i Hirtshals omkring 1.april. Færgen bliver nok nogle dage forsinket, men vi har alligevel ikke fået grønt lys fra myndighederne i Danmark til at sejle til Norge, så det får ikke den store betydning. Men det er da surt for mandskabet ombord,” siger Flemming Tveitan.

  Se i øvrigt videoen af søsættelsen af Fjord FSTR i Filippinerne her

  (Visited 244 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here