MAN skal levere motorer til nye supertankere

  0
  Arkivfoto: MAN Energy Solutions
  REKLAMA

  Motorleverandøren MAN Energy Solutions får til opgave at forsyne ti nye VLCC’ere med dual fuel-motorer, der kan sejle på LNG. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

  MAN Energy Solutions har vundet ordren om at levere ti såkaldte ’MAN B&W 7G80ME-GI Mk9.5 dual-fuel-motorer’ til en serie på ti VLCC’ere fordelt på rederene Advantage Tankers (4), AET (3) og International Seaways (3). HSD Engine konstruerer motorerne i Sydkorea, mens DSME, ligeledes i Sydkorea, bygger skibene.

  “Dette er en væsentlig ordre på flere fronter på grund af dens størrelse og ME-GI’s debut i endnu et segment. Motorens egenskaber gør den enestående velegnet til både LNG- og ikke-LNG-fartøjer på grund af dens serviceerfaring, høje effektivitet og fleksibilitet i brændstof – hvad enten det kører på brændselsolie eller LNG hvor den accepterer enhver tilgængelig gaskvalitet på markedet,” siger Bjarne Foldager, Senior Vice President og Head of Two-Stroke Business hos MAN Energy Solutions

  Den nye ordre kommer er blot én blandt mange, der i de seneste måneder er sikret af motorleverandøren.

  (Visited 160 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here