Royal Carribbean genoptager krydstogter

  0
  Royal Caribbean Cruise Line ”Navigator of Seas” under et tidligere besøg I Skagen. Arkivfoto: Jens Nørgaard
  REKLAMA

  Efter et års pause vil Royal Caribbean genoptage nogle af sommerens planlagte krydstogter i Caribien. Kravet til krydstogtets voksne passagererne er dog, at de alle skal være vaccinerede. Det skriver TradeWinds.

  Royal Caribbean planlægger sine krydstogter fra august, og vil desuden kun sejle med vaccineret besætningsmedlemmer ombord på sine skibe, mens også alle passagerer over 18 år skal være fuldt vaccinerede mod Covid-19.

  ”Vaccinerne er helt klart en “game changer” for os alle, og i takt med antallet af vaccinationer stiger og deres indflydelse vokser hurtigt, mener vi, det er det rigtige valg at starte med krydstogter for vaccinerede voksne gæster og besætning,” siger direktør Michael Bayley ifølge Tradewinds.

  Det er også fortsat muligt for passagerer under 18 år at rejse med krydstogtskibene, selvom de endnu ikke kan modtage vaccinationerne. De skal til gengæld kunne fremvise negative testresultater for at borde skibene.

  (Visited 51 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here