Regering lancerer grøn skibsbygningskonkurrence

  0
  Image: PD Ports.
  REKLAMA

  Regeringen i Storbritannien investerer 20 millioner pund for at hjælpe med udviklingen af ​​nulemissionsskibe og ren havneinfrastruktur. Det oplyser regeringen i en pressemeddelelse.

  Den britiske regering har annonceret sit nye grønne skibsbygningsinitiativ og tilbyder en fond på 20 millioner pund til at stimulere grøn teknologi og design i den maritime sektor.

  ”Vi har en stolt skibsbygningshistorie, og sammen med industrien er jeg fast besluttet på at bygge videre på det, når vi ser på at udvikle fremtidens innovationer og nå vores nul-mål (om nulemissionsskibe og ren havneinfrastruktur red.). Vi revolutionerer maritim teknologi, og fra elektriske både til brinthavne vil vi ændre den måde, dette land sejler for evigt, og bringe arbejdspladser og velstand til Storbritannien,” siger transportminister Grant Shapps.

  Projektet er en del af Boris Johnson-regeringens plan om at skabe økonomisk vækst i kystområder, grønne rejser og skibsbygningsindustrien, og regeringen opfordrer forskere og akademikere til at samarbejde med britisk skibsfart, havne og skibsbygere med det formål at positionere landet som en “leder inden for området” inden for grøn skibsfart og infrastruktur.

  (Visited 90 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here