Femte DFDS-færge til nyåbnet succesrute

  0
  Image: DFDS.
  REKLAMA

  DFDS har chartret endnu en færge på den ekspanderende rute mellem irske Rosslare og franske Dunkirk. Ro-pax-færgen, Pelagos, bliver den femte færge, som det danske rederi introducerer for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter direkte sejlads mellem Irland og resten af EU.

  Færgen Pelagos erstatter Drotten, der blev taget i brug i januar. Pelagos blev bygget af Visentini og er et skibsfartøj til 114 enheder.

  Drotten flytter i stedet til Østersøen, hvor færgen nu går i tjeneste hos Destination Gotland, der sejler mellem det svenske fastland og byen Visby på øen Gotland.

  DFDS’s hurtige omrokering af skibene er rederiets svar på forholdene efter Brexit og en hurtigt skiftende færgesektor. Rederiet er kommet til at foretrække den direkte rute mellem den irske republik og EU, fordi den omgår nye og komplicerede britiske told- og grænsekontroller.

  (Visited 333 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here